• Dansk
  • Norsk
  • Norsk
  • Nordisk SelvForsyning

Om os

Om Nordisk SelvForsyning

 

Nordisk SelvForsyning er en 100 % danskejet- og drevet virksomhed, der blev grundlagt i 2008.

 

Vi tager afsæt i det gode liv, med nørdet entusiasme for gode råvarer, og i en glæde og tilfredsstillelse for det selvgjorte, lokale og sporbare. En snorlige vej til de mest sublime smagsoplevelser, med gevinst for både nærmiljø og det globale klima; fødevarer fremstilles- og indtages dér, hvor de reelt vokser og høstes.

 

Vi har en udtalt passion for æbler, cider, mjød, vin og mousserende vine- nåh ja, og så rigtig godt grej - og dén passion vil vi godt dele med dig. Man kan ikke gå ned på udstyr og man kan ikke gå ned på gode smagsoplevelser. Kom og nørd med os.

 

 

Vi har Danmarks største kvalitetsudvalg af fødevareegnede produkter til most, cider, honning, mjød- og vinfremstilling. Vi samhandler kun med de absolut bedste, kvalitetsbevidste og seriøse europæiske topproducenter, som er håndplukket og nøje udvalgt gennem vores mange år på markedet. Vi har kun det bedste.

 

Nordisk SelvForsyning har en lang række samarbejdspartnere med europæiske producenter, og vi har særlige og jættegode kontakter udi de yderste kringelkroge. Producenterne har lagt forhandling og branding af deres kvalitetsprodukter i vore hænder. Og det forpligter.
Vores benarbejde og know-how giver dig den absolut højeste kvalitet på markedet, den bedste service og de absolut bedste priser.

 


Vi har adgang til mange forskelligartede produktioner i ind- og udland, og udvikler løbende på gode ideer og tiltag.

 

Vores direkte kontakt med producenterne sikrer dig korrekt vejledning i sammensætningen af din produktionslinje og ekspertise på tilbehør - og reparationsdele.
For dig betyder det, at vi kan skaffe alt - og til den rigtige pris.

 

Virksomheden Nordisk SelvForsyning er repræsenteret i flere lande.


Hos Nordisk SelvForsyning finder du også det danske cideræblepomet, som vi startede etableringen af tilbage i 2008 på dele af vores 20 hektar. Cideræblepometet rummer en æblesortssamling med spanske Sidra-sorter fra Asturien og Baskerlandet, franske sorter fra nord- og vestfrankrig; Champagne, Jersey og Normandiet og de højt skattede Sydengelske sorter fra Somerset, Herefordshire og Glouchestershire. Vi er genbank for flere udenlandske cideræbleplantager, og vi har en mangfoldig, spændende og meget stor cideræblesortssamling.

 

Her sværmer fredelige bier i bigårde, der står i æblehaverne på ejendommen.
Disse vidunderlige bier og forårsvejret bestemmer, hvor godt her skal høstes i plantagerne fra august og helt frem til jul.

 


Hos Nordisk SelvForsyning er det passionen for den gode smag, og tilfredsstillelsen i at frembringe - og nyde - egne sporbare og originale hjemmelavede sager, der driver værket.
Kærligheden for egne gode råvarer og godt håndværk er fundamentet.Grav din indre selvforsyner frem og udvid din horisont.

 

  • Anvend køkkenhavens, væksthusets, frugthavens eller naturens råvarer, som du har lige ved hånden, og få konserveret overfloden til glæde og gavn for store og små.
  • Spark gang i din drøm om at starte en produktion - vi guider dig på sidelinjen, og sikrer dig den rette sammensætning af udstyr udfra dine visioner - og til den rigtige pris.

 

Vi har hjulpet et utal af små og mellemstore garagebryggere frem til at have varer på hylderne i detailhandlen eller hjemme via gårdbutikker. Skal du også videre i et cider, vin, fermenterings, most, honning- eller mjødeventyr, have etableret din egen plantage eller sammensat et mobilt mosteri- eller har du bare brug for gode råd og vejledning, så tag fat i os; vi sætter en ære i at hjælpe dig videre.

 


Vi byder dig rigtig hjertelig velkommen her hos Nordisk SelvForsyning.